IP Petrol 2.71 [free]

Description

IP Petrol ka zhvilluar aplikacionin i cili zëvendëson kartelën fizike duke ju mundësuar klientëve qasje
më të lehtë gjatë furnizimit me derivate, blerje në market si dhe qasje në kohë reale të shpenzimeve,
kursimeve, zbritjeve dhe ofertave. Poashtu ky aplikacion ju mundëson të bëni pagesa online,
mbushje të llogarisë, transferim të kredisë si dhe shumë mundësi të tjera:
 
 Shkarko aplikacionin dhe përfito nga zbritjet dhe ofertat
 Aplikacioni ju mundëson të mos përdorni kartelën fizike
 Kontrollo shpenzimet dhe kursimet në kohë reale
 Lokacionet e pikave furnizuese
 Çmimet aktuale të derivateve 
 Vetëshërbim 24/7 për blerje të derivateve
 Realizim i pagesës online
 Mbushje e kartelës dhe transferim i kredisë
 Përfitim nga zbritjet, ofertat dhe shpërblimet
 Mundësi për pjesëmarrje në lojë shpërblyese
 Perkrahje dhe kujdes ndaj klientit 24/7
Vetëm bashkë me ju mund të përmirësojmë dhe zhvillojmë tutje veçoritë e kërij aplikacioni. Andaj
mirëpresim çdo koment dhe rekomandim nga ju.

Editor's Comment

Old Versions

Download by QR Code
  • App Name: IP Petrol
  • Category: Arcade & Action
  • App Code: com.zombiesoup.ipkos
  • Version: 2.71
  • Requirement: 5.0 or higher
  • File Size : 37.57 MB
  • Updated: 2022-05-15