Muslim Shqip 2.7 [free]

Description

Muslim Shqip eshte aplikacion qe sherben per cdo musliman.
Perfshine keto gjera:
1. Lexim Kur'ani ne gjuhen shqipe, arabe, angleze dhe transliterume (Lexim i shkronjave arabe me shkronja latine).
2. Kerkim ne tere Kur'anin per ndonje fjale apo ajet, si dhe te gjitha mundesite e shperndarjes tek shoket tuaj.
3. Takvimi - Zgjidh shtetin dhe qytetin ku jetoni dhe ne menyre automatike shkarkohen kohet e namazeve per qytetin e caktuar. Keni mundesi te percaktoni njoftimet per cdo
kohe te namazit...
4. Abdesi - Eshte pershkruar marrja e abdesit me shkrim dhe me figura qe mund t'i kuptoje cdokush.
5. Kompasi - Tregon drejtimin e Qabes
6. Namazi - Eshte pershkruar me shkrim dhe figura se si falet namazi...

Editor's Comment

Old Versions

Download by QR Code
  • App Name: Muslim Shqip
  • Category: Education
  • App Code: com.veton.muslimshqip
  • Version: 2.7
  • Requirement: 4.0.3 or higher
  • File Size : 34.88 MB
  • Updated: 2019-04-16