Kanale24 Tv v2 - Shiko TV Shqip 1.0.6 [free]

Description

Shikoni Kanale Shqiptare Live HD Dhe Pa Ngecje.
Ne Ju Ofrojme Mbi 300 Kanale HD Dhe Pa Probleme 24 Ore Online Dhe Me Pak Reklama Qe Nuk Jane Te Bezdishme :)
Nese Ndonje Kanal Nuk Punon Per Momentin Ju Lutem Provojeni Pas Pak Minutash Dhe Nese Nuk Ben Serisht Na Kontaktoni/Raportojeni Ate Kanal Dhe Jo Te Na Vlersoni Me 1* Nese
Nje Kanal Nuk Punon Ose Ka Ndonje Problem Te Vogel.
Nese Keni Ndonje Problem Me Programin Na Kontaktoni Ne Facebook Dhe Ne Do Ju Ofrojme Nje Zgjidhje :)
Ne Do Ju Ofrojme Versione Te Reja Te Kanale24 Duke Rregulluar Problemet Qe Mund Te Dalin Ne Vazhdim Te Aplikacionit Dhe Duke Shtuar Funksionalitete Te Reja Dhe Me Shume
Kanale :)
Shikim Te Kendshem Dhe Vlersojeni Me 5* Nese Ju Pelqen Gjithashtu Klikoni Ne Reklama Per Te Na Ndihmuar :)
Lexoni Ndryshimet(Changelog) Qe Ju Dalin Kur Hapni Kanale24 Per Me Shume Info Rreth Gjerave Te Reja :)
Na Vlersoni Me ★★★★★ Nese Ju Pelqen Kanale24 Dhe Nese Keni Probleme Mos Na Vlersoni Me 1* Po Na Kontaktoni Me e-Mail Ose Ne Facebook Qe Tju Ndihmojme :)

Editor's Comment

Old Versions

Download by QR Code
  • App Name: Kanale24 Tv v2 - Shiko TV Shqip
  • Category: Entertainment
  • App Code: com.kanale24tv_v2
  • Version: 1.0.6
  • Requirement: 4.1 or higher
  • File Size : 18.06 MB
  • Updated: 2018-09-17